PDA

View Full Version : What happened to this forum?



sky
10-10-2003, 01:53 AM
Can someone (maybe the admins) tell us what happened to this forum these past few days? It had been down and it usually happened at night time (meaning...my daytime!)? :confused:

I would like to suggest that the owner/admin keep us posted on what's going on in the future.....if there is going to be a "planned maintenance" and have to bring the forum down, then let us know in advance, then we don't have to waste our time checking the forum during that downtime; and if the downtime was something unexpected, then at least....let members know...and explain it in plain english (not technical) what was the problem.

The reason I raise this issue: If current members or visitors kept on getting an error page when acessing the forum, then some of them will likely to leave the forum for good...! Unless some still have the attitude of "I don't care", still think this forum is always great....people would keep on coming..like the forum forever...etc.

kwchang
10-10-2003, 09:19 AM
There were some technical problems which affected the server company hosting our website. This resulted in our website being incognito from some places. Hence the 'disappearance' of Lady-O. As you may have noticed, Lady-O is now back in her favourite discussion threads - hence it means they have solved the access problems.

Cool Hand Luke
10-10-2003, 11:08 AM
A thankless job but a job very well done by Jeff, Chang and company. Well done and although it means little - I cannot afford to send you a crate of expensive red wine - I would like to let you know that I really appreciate all the work you fine people have put in. Thanks.

:) And Chang, Lady-O is not only 'back' online but she is back in KL in flesh and blood. Plane touched down at KLIA from Taipei at 12.00 noon today (10th Oct). Romi - you may want to contact her for your blood supply. I am going overseas for business - er, nothing to do with Lady-O arriving and me escaping. Business calls!

Joecool
10-10-2003, 11:29 AM
Problem existed for me too. I thought for a while I was banned from the site when my wife could access the site from her office. But then she could log in using my id that means it was a network problem. Solved at last?